Tarieven

Altijd welkom

Alle ouders en kinderen met vragen over het leren en de ontwikkeling zijn van harte welkom. Mijn doel is om de kinderen te leren hoe ze het beste uit zichzelf kunnen halen. En ze weer in hun LeerKracht te zetten. Ik vind dat geen enkel kind het geloof in zichzelf mag verliezen omdat het leren moeilijker gaat. En geen enkele ouder mag het vertrouwen in zichzelf verliezen omdat zijn kind zich moeilijker ontwikkelt.

Tarieven

Ik heb een contract afgesloten met de volgende gemeentes: Nuenen, Geldrop-Mierlo, Son en Breugel, Waalre, Someren, Helmond, Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Laarbeek, Eindhoven, Best, Bergeijk, Bladel, Cranendonck, Eersel, Heeze-Leende, Oirschot, Reusel-de Mierden, Valkenswaard en Veldhoven, . Ben je woonachtig in een van deze gemeentes dan krijg je de behandeling vergoed. In het geval van gescheiden ouders wordt uitgegaan van de gemeente van de ouder bij wie het kind staat ingeschreven. Je hebt ook een doorverwijzing nodig van het Centrum Maatschappelijke Dienstverlening (CMD), je huisarts of een medisch specialist als je in aanmerking wilt komen voor vergoede behandeling.

Daarbij is het goed om te weten dat de overheid bepaald heeft dat bepaalde onderzoeken buiten de vergoedingsregeling vallen. Dit geldt voor een onderzoek naar de intelligentie en het onderzoek naar dyslexie (met uitzondering het onderzoek naar ernstige enkelvoudige dyslexie) en dyscalculie. Als er onderzoekskosten zijn die niet vergoed worden, bespreek ik dat altijd vooraf.

Hieronder vind je alle tarieven als je kiest voor een onderzoek op eigen kosten. Je hebt voor een particulier onderzoek geen doorverwijzing nodig.
 

Kennismakingsgesprek (telefonisch): gratis

Behandelplangesprek: 80 euro (dit valt buiten de vergoeding van de gemeente en is altijd voor eigen rekening).

Neuropsychologisch onderzoek gericht op informatieverwerking en leervermogen:

  • Intelligentie-onderzoek : 700 euro
  • Onderzoek naar de informatieverwerking en het leervermogen (taalfuncties, concentratievermogen, geheugenfuncties en visueel-ruimtelijke vaardigheden) : 850 euro
  • Onderzoek naar het didactisch functioneren:
    • Lezen (dyslexie): 750 euro
    • Rekenen (dyscalculie): 750 euro

Begeleidend oudergesprek (45 minuten): 100 euro

Alle onderzoeken zijn inclusief, bestuderen van eerdere onderzoeksgegevens en schoolgegevens, een adviesgesprek en een eindrapportage.

Afspraken afzeggen

Als de gemaakte afspraak onverhoopt niet door kan gaan, dien je dit tenminste 24 uur van tevoren door te geven, zodat ik deze tijd nog voor anderen in kan plannen. Inspreken op de voicemail of een e-mailbericht of whats app-bericht sturen is voldoende. Korter dan 24 uur tevoren geannuleerde afspraken en niet nagekomen afspraken worden ongeacht de reden in rekening gebracht. Deze kosten worden niet vergoed en bedragen 65 euro.